Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Prémium termék
SUFsg 7001 | LIEBHERR Laboratóriumi ultra mélyhűtő -86°C

SUFsg 7001 | LIEBHERR Laboratóriumi ultra mélyhűtő -86°C

Az SUFsg 7001 laboratóriumi mélyhűtő, ultraalacsony hőmérsékletű (- 40 °C és - 86 °C) labor hűtő, mely a tudományos létesítmények magas követelményeinek történő megfelelése érdekében egyszerre kínálnak biztonságot, teljesítményt és kezelési kényelmet. A mélyhűtőt alacsony üzemeltetési költség, praktikus kialakítás, nagy belső tér, valamint számos biztonsági funkció jellemzi.

Riasztási üzenetek kritikus helyzetekben. 3-fokozatú felügyeleti rendszer. Mechanikus zár, mely védi a behelyzett termékeket az illetéktelen hozzáféréssel szemben.
Minimális hőmérsékletingadozás. A minták minőségének megőrzése érdekében igen fontos a minimális hőmérsékletingadozás. A készülék belterének kilenc különböző pontján történik a hőmérsékletmérés. Az ultra mélyhűtő mind térben, mind időben a legalacsonyabb ingadozást garantálja a készülékben. Alacsony energiafogyasztás.

A mélyhűtő külső burkolatának és ajtajának anyaga acél, színe fehér. Belső burkolata rozsdamentes acél. Fogantyúi integrált aluminiumfogantyúk, integrált nyitómechanizmussal. A hűtő elektornikus vezérléssel, digitális hőmérsékletkijelzéssel, statikus hűtéssel rendelkezik. Továbbá figyelmezető jelzés esetén - optikai és akusztikus jelzés. A beépített hőmérsékleti riasztás jelzi, ha a hőmérséklet átlépte a beállított alsó vagy felső határértéket. Hálózati áramszünet riasztás van benne - áramszünet esetén azonnal, 72 órára.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

A különböző vakcinák rakodási segédlete letölthető a képek alatt a "Dokumentumok letöltése"-re kattintva!

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 1204 x 1082 x 1966 mm
 • Áramerősség: 7,0 A
 • Nettó űrtartalom: 700 liter
 • Nettó súly: 288 kg
 • Hűtőközeg: R290
 • Hűtéstartomány: -40/-86 °C
 • Feszültség: 230 V
 • Energiafogyasztás: 8,100 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 728 liter
 • Bruttó súly: 330 kg
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 5 600 000,- HUF

Bruttó ár: 7 112 000,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).