Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
C-1 DC 90/CH DOLCE | Süteményes pult

C-1 DC 90/CH DOLCE | Süteményes pult

 1. Főoldal
 2. Ventilációs hűtésű süteményes pultok
 3. Süteményes- és cukrászvitrinek
 4. Hűtéstechnika

C-1 DC 90/CH - DOLCE Süteményes pult +2 - +8 ºC között biztosítja a sütemények esztétikus megjelenését. A konstrukció és profiljai
rozsdamentesek, az alsó pakolófelület fölötti 3 sor üvegpolcok külön-külön állíthatóak, polconkénti belső LED világítás segíti az áttekinthetőséget. A ventillációs hűtésű süteményes pult elektromos vezérlésű, automatikus leolvasztással és automatikus kondenzvíz elpárologtatással rendelkezik, MDF külső burkolat, thermo frontoldali és oldalsó üvegek és hátsó thermo tolóajtók jellemzik.

A süteményes pult csokoládé és praliné hűtő verzióban is megvásárolható, ebben az esetben a hűtéstartomány: +14 - +16 ºC.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 965 x 975 x 1400 mm
 • Súly: 200 kg
 • Hűtőközeg: R290
 • Hűtéstartomány: +2 - +8 °C
 • Feszültség: 230 V
In stock Ventilációs hűtésű süteményes pultok > Süteményes- és cukrászvitrinek > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 035 000,- HUF

Bruttó ár: 1 314 450,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).