Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
SODA PYGMY 25 Green Line | Pult alatti szódagép

SODA PYGMY 25 Green Line | Pult alatti szódagép

A SODA PYGMY 25 Green Line kiváló választás kis és közepes forgalmú éttermekbe, pubokba és bárokba. Mint minden szódagép ez is szakaszosan működik, ezért a hirtelen nagy mennyiséget és a löketszerű nagy terhelést nem tudja teljesíteni.

Professzionális hűtő, amelyet H2O és CO2 keverésével hűtött szódavíz valamint hűtött víz akár egyidejű ellőállítására terveztek. Könnyen mozgatható, pult alá helyezhető. Tornyokhoz vagy külső szelepekhez csatlakoztatható. Óránként akár 25 liter (4-5 deciliter/perc) tökéletes hűtött vizet- szódavízet tud előállítátani.

GREEN LINE technológia, környezetbarát R290-es hűtőközeg. A szódagép 20%-kal magasabb energiahatékonyságot és 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztást ér el.

A szódagéphez opcióként megvásárolható beüzemelési egységcsomag. Melynek tartalma: 1 db 7 bar-os reduktor, 1 db vízszűrőház, 1 db vízszűrőbetét, 1 db víznyomásszabályzó, 5 m műanyag vezeték és bilincsek.

A gép működéséhez  szükséges 220V, valamint a csappal ellátott, 1/2 coll-os, külső mentesvégű vizellátás. A gép 1 m-es távolságán belüli kiépítése a megrendelő feladata.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 240 x 312 x 378 mm
  • Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 391 W
  • Súly: 17 kg
  • Kompresszor kapacitás: 1/8 Hp
  • Hűtőközeg: R290
In stock Szódagépek, szódavíz automaták > Szódagépek, vízhűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 387 570,- HUF

Bruttó ár: 492 214,- HUF

Opcionális kiegészítők

BE 1 beüzemelési egységcsomag
Nettó ár: 51 348,- HUF
Bruttó ár: 65 212,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).