Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Akciós termék
GKPv 1470 | LIEBHERR Kétajtós egy légterű hűtőszekrény

GKPv 1470 | LIEBHERR Kétajtós egy légterű hűtőszekrény

GKPv 1470 - Kétajtós egy légterű hűtőszekrény egy bruttó 1361 literes, dupla ventilátoros légbefúvásos hűtési rendszerrel és felső léghűtéses aggregáttal felszerelt ipari hűtőgép.  A ventiláció és a páratartalom 3 fokozatban állítható. Zárható SwingLine teli ajtóval van ellátva, amelyek önműködően csukódnak. Az ajtókba higiénikus, cserélhető szigetelés lett elhelyezve. A hűtési tartomány 2 és +15°C között mozog. A  SuperCool és a HACCP PLUS funkció is elérhető a készülékben. 

A korszerű vezérlés érdekében érintőgombos  ProfiLine vezérlő elektronikával, digitális hőmérsékletkijelzővel van felszerelve a mélyhűtő szekrény. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkció is be van szerelve a GKPv 1470 - Kétajtós egy légterű hűtőszekrény-be, annak érdekében, ha a belső hőmérséklet jelentősen megváltozna esetleges áramkimaradás, vagy az ajtó nyitva hagyása esetén. Nyomáskiegyenlítő szelep és tisztító nyílás is található a hűtőszekrényen.

 A falak szigetelésének vastagsága 83 mm. Kívül és belül (mélyhúzott) rozsdamentes acél burkolattal van ellátva. Szállítás és betelepítés esetén lehetséges a gépet két darabra bontani. A praktikus tárolás érdekében 8 db megerősített, GN 2/1 méretű, szürke színű védőbevonatos acél rácspolc, 4 db köztes polc, valamint padló tároló lett elhelyezve a szerkezet belterében. A polcok magassága 55 mm-ként állítható és a polconkénti terhelhetőség pedig max. 60 kg. Forrógázos leolvasztás lehetséges automatikus-szükségvezérelt, illetve manuális módon. Rozsdamentes acéllábakkal rendelkezik a hűtő, amelyek 120-170 mm között állíthatóak.

A GKPv 1470 - Kétajtós egy légterű hűtőszekrény párba állítható a GGPv 1470 mélyhűtővel.

5. klímaosztály, C energiahatékonysági osztály
A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 1430 x 870 x 2120 mm
  • Energiafogyasztás: 2,823 kWh/24h
  • Hűtőközeg: R 290
  • Hűtéstartomány: -2 /+15 °C
  • Hűtés típusa: ventilációs
  • Hőfokszabályzó: digitális
  • Bruttó űrtartalom: 1361 liter
In stock Háttérhűtők rozsdamentes külsővel > Teleajtós háttérhűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 809 990,- HUF
Akciós ár: 1 719 491,- HUF

Bruttó ár: 2 183 754,- HUF

Opcionális kiegészítők

Polc (GNF/GNC)
Nettó ár: 5 460,- HUF
Bruttó ár: 6 934,- HUF

Polctartó sín GNF/GNC sorozathoz (1 db)
Nettó ár: 5 460,- HUF
Bruttó ár: 6 934,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).