Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
GNC740L1G - Rozsdamentes hűtővitrin

GNC740L1G - Rozsdamentes hűtővitrin

  1. Főoldal
  2. Üvegajtós hűtővitrinek
  3. Hűtéstechnika

Kiváló ár/érték arányú hűtővitrin, külső és belső rozsdamentes acél burkolattal. A ventilációs hűtésnek köszönhetően a belső keringés optimális és egyenletes hőfokot biztosít a teljes beltérben. GN 2/1-es szinterezett polcai a vendéglátásban használt edényekhez lettek kialakítva. A digitális hőfokkijelzőnek köszönhetően jól látható a belső hőmérséklet, melyet elektronikus hőfokszabályzóval állíthatunk be. Automata leolvasztás segíti a hűtőberendezés gazdaságos üzemeltetését. Minden hűtő állítható lábakkal szintezhető.

A 600 literes hűtővitrin nagy méretének és tárolókapacitásának köszönhetően kitűnő választás nagyobb forgalmú élelmiszerboltokba, kereskedelmi egységekbe. Üvegajtaja megfelelő rálátást enged a termékválasztékra, ráadásul az áru bemutatására is alkalmas. 

Opcionálisan rendelhető hozzá: rácspolc és sín.

A hűtési adatok 55% levegő páratartalom és 30°C-os környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, ettől eltérő körülmények esetén a bolti hűtők hűtési teljesítménye változhat!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek: 740 x 870 x 2050 mm
  • Teljesítmény: 420 W
  • Súly: 130 kg
  • Nettó űrtartalom: 600 liter
  • Hűtőközeg: környezetbarát
  • Hűtéstartomány: (+42°C, 60% Rh) 0 ... +10 °C
In stock Üvegajtós hűtővitrinek > Hűtéstechnika

Nettó ár: 362 600,- HUF

Bruttó ár: 460 502,- HUF

Opcionális kiegészítők

Polc (GNF/GNC)
Nettó ár: 3 700,- HUF
Bruttó ár: 4 699,- HUF

Polctartó sín GNF/GNC sorozathoz
Nettó ár: 3 700,- HUF
Bruttó ár: 4 699,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).