Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Easy Line | Kamrás vákuumcsomagológép

Easy Line | Kamrás vákuumcsomagológép

Rozsdamentes vákuumcsomagoló gép, kifejezetten intenzív nagykonyhai használatra fejlesztve! Elektronikus vezérlőpanellel és 20 db tárolható programmal (és soft vákuum funkcióval) rendelkezik. Az előre beállított programoknak köszönhetően a vákuumcsomagoló hozzájárul a hatékony munkavégzéshez, segítségével rövidíthető a ciklusidő. Manuális hegesztés indítással és automatikusan beprogramozva is működik, így a legjobb megoldás a 420 mm széles dombornyomott zsákok, tekercsek és a vákuumos főzőzsákok lezárására. A készülék egy 16 m3/h, 2 mbar kapacitású, kiváló minőségű, német gyártmányú BUSCH szivattyúval szerelt.

Termékjellemzők:

  • Teljesítmény: 1,1 kW
  • Súly: 60 kg
  • Hegesztőél hossza: 420 mm
In stock Kamrás vákuumcsomagoló gépek > Csomagológépek, vákuumcsomagológépek > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).