-->

Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
MASTER + | Kamrás vákuumcsomagoló gép

MASTER + | Kamrás vákuumcsomagoló gép

Rozsdamentes vákuumcsomagoló gép, kifejezetten intenzív nagykonyhai használatra fejlesztve! Elektronikus vezérlőpanellel és 20 db tárolható programmal és soft vákuum funkcióval rendelkezik. Az előre beállított programoknak köszönhetően a vákuumcsomagoló hozzájárul a hatékony munkavégzéshez, segítségével rövidíthető a ciklusidő. Manuális indítással és automatikusan beprogramozva is működik, így a legjobb megoldás a 420 mm széles dombornyomott zsákok, tekercsek és a vákuumos főzőzsákok lezárására.
A készülék egy 16 m3/h teljesítményű, kiváló minőségű, német gyártmányú BUSCH szivattyúval szerelt. A vákuumcsomagoló teteje csuklópántokkal ellátott. Tisztítása egyszerű, mivel belső kamrái lekerekítettek.

A csomagoló kamra mérete: 430x430x220 mm.
A hegesztőszál hossza: 420 mm

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 560 x 560 x 520 mm
  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 0,55 kW
  • Súly: 60 kg
  • Hegesztőél hossza: 420 mm
In stock Kamrás vákuumcsomagoló gépek > Csomagológépek, vákuumcsomagológépek > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Nettó ár: 1 343 790,- HUF

Bruttó ár: 1 706 613,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).