Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
SHARP + | Kamrás vákuumcsomagoló gép

SHARP + | Kamrás vákuumcsomagoló gép

Rozsdamentes vákuumcsomagoló gép, kifejezetten intenzív nagykonyhai használatra fejlesztve! Elektronikus vezérlőpanellel és 20 db tárolható programmal (és soft vákuum funkcióval) rendelkezik. Az előre beállított programoknak köszönhetően a vákuumcsomagoló hozzájárul a hatékony munkavégzéshez, segítségével rövidíthető a ciklusidő. Manuális hegesztés indítással és automatikusan beprogramozva is működik, így a legjobb megoldás a 260 mm széles dombornyomott zsákok, tekercsek és a vákuumos főzőzsákok lezárására.
A készülék egy 8 m3/h teljesítményű, kiváló minőségű, német gyártmányú BUSCH szivattyúval szerelt. A vákuumcsomagoló teteje csuklópántokkal ellátott. Tisztítása egyszerű, mivel belső kamrái lekerekítettek.

A csomagolókamra mérete: 270x350x190 mm.
A hegesztőszál hossza: 260 mm

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 380 x 475 x 390 mm
  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 0,45 kW
  • Súly: 28 kg
  • Hegesztőél hossza: 260 mm
In stock Kamrás vákuumcsomagoló gépek > Csomagológépek, vákuumcsomagológépek > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Nettó ár: 998 955,- HUF

Bruttó ár: 1 268 673,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).