Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
PRINCE 43 | Külső vákuumcsomagoló gép

PRINCE 43 | Külső vákuumcsomagoló gép

 1. Főoldal
 2. Külső vákuumcsomagoló gépek
 3. Csomagológépek, vákuumcsomagológépek
 4. Konyhai előkészítő gépek, eszközök
 5. Konyhatechnika

Könnyen kezelhető, ergonómikus kialakítású, olasz minőségű vákuumcsomagoló gép. Használatával megőrizheti csomagolt élelmiszereinek minőségét és zamatát.  A csomagoló kifejezetten napi, intenzív használatra lett tervezve.
A külső vákuumos csomagológép a legjobb megoldás a 430 mm széles dombornyomott zsákok, tekercsek és a vákuumos főzőzsákok lezárására. A készülék könnyen kezelhető, száraz élelmiszerek vákuumos csomagolására tervezték.

Súlyának és kompakt méretének köszönhetően könnyen mozgatható, ezáltal tökéletesen illeszkedik kisebb bárok vagy büfék helyiségéhez. 

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 490 x 295 x 180 mm
 • Vákuumpumpa kapacitás: 21 liter/perc
 • Teljesítmény: 450 W
 • Súly: 8,2 kg
 • Hegesztőél hossza: 430 mm
In stock Külső vákuumcsomagoló gépek > Csomagológépek, vákuumcsomagológépek > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Nettó ár: 175 700,- HUF

Bruttó ár: 223 139,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).