Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
RF300 | Hengeres daráló

RF300 | Hengeres daráló

Az RF300 300 mm-es gránit hengerekkel rendelkező daráló gép. Öntöttvas peremmel rendelkezik. A hengereket maximális nyitása 6 mm és aszinkronosan lehet a hengerek sebességét beállítani. Biztonsági védelemmel rendelkezik. Tisztítása nagyon egyszerű, a szétszerelhetősége miatt. Az alsó gyűjtő medence rozsdamentes acélból készült. Kerékkel felszerelt a könnyű mozgathatóság érdekében.


Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 692 x 640 x 1150 mm
  • Teljesítmény: 1,10 kW
  • Nettó súly: 186 kg
In stock Darálók > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Nettó ár: 2 099 700,- HUF

Bruttó ár: 2 666 619,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).