Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Robot Cook 43000R | Robot Coupe Ipari multifunkciós mixer

Robot Cook 43000R | Robot Coupe Ipari multifunkciós mixer

Robot Coupe 43000R egyfázisú, többfunkciós melegítő kutter emulzifikáláshoz, daráláshoz, dagasztáshoz, aprításhoz és keveréshez. A gombok segítségével kiválasztható a kívánt hőmérséklet (°C), sebesség (fordulat/perc) és időtartam (perc/másodperc). A készülék hőfoktartománya 140 °C-ig terjed, a hőmérséklet-szabályozás 1-2 °C pontossággal lehetséges. A készülék 4 sebességszabályozási funkcióval rendelkezik. A fordulatszám 80 és 3500 fordulat/perc között változtatható. R-Mix funkció esetén a kés az ellenkező irányba forog, hogy ne vágja el az élelmiszert. Ez a funkció 100-500 fordulat/perc között használható. Szakaszos funkció esetén a kés 2 másodpercenként tesz néhány fordulatot. Ezzel a funkcióval szinten tartható a készítmény hőmérséklete a textúra változtatása nélkül. Turbó funkcióval 4500 fordulat/perc érhető el. Az eszközön 3 beprogramozott recept (besamel, angolkrém, cukrászkrém) található, 9 recept elmentése lehetséges.

Az indukciós motor nemcsak hatékony, de halk is. A készülék egyenértékű folyamatos hangnyomásszintje üresjáratban kisebb mint 70 dB (A). A készülék egy 3,7 literes rozsdamentes acél edénnyel, lehúzókarral, pürésítéshez való mikrofogazású és daráláshoz való sima élű késsel rendelkezik. Minden tartozék tisztítható mosogatógépben. Az edény fedelének kialakítása biztosítja, hogy a munkafolyamat során végig szemmel tudja tartani a készítményt. A fedélen levő nyíláson keresztül anélkül tudja adagolni a hozzávalókat, hogy a folyamatot le kellene állítania. A készítmény homogenitását a szilikon lehúzókkal ellátott lehúzókar biztosítja.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 225 x 340 x 520 mm
  • Űrtartalom: 3,7 liter
  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 1800 W
  • Nettó súly: 15 kg
  • Hőtartomány: ... +140 °C
  • Bruttó súly: 16 kg
In stock Mixerek-turmixgépek > Konyhai előkészítő gépek, eszközök > Konyhatechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).