Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Akciós termék
WEICODISH-GC2 - Alkalikus tisztítószer üvegpoharakhoz és korsókhoz

WEICODISH-GC2 - Alkalikus tisztítószer üvegpoharakhoz és korsókhoz

  1. Főoldal
  2. Tisztítószerek
  3. Tisztítás, fertőtlenítés, higiénia
  4. Konyhatechnika

WEICODISH-GC2 alkalikus, klórmentes tisztítószer kifejezetten üvegpoharak és korsók gépi tisztításához lett kifejlesztve. A tisztítószer nem károsítja az üveg felületét, megkíméli a felfestett elemeket. Kifogástalanul eltávolítja a szennyeződéseket, legyen az olajfolt, kávé, tea maradék, de megbirkózik a makacs rúzsfoltokkal is.  Hatékonyan megköti a vízkeménységet okozó sókat, ezért nagy vízkeménységű vizek esetén is alkalmazható. Nem habzik. A szokványos anyagokat (nemesacél, üveg, porcelán) nem támadja meg. Bontatlanul 24 hónapig eltartható. Erősen alaklikus, szemet és bőrt védeni kell.

Használati oldata az ajánlott koncentrációsávban (0,1-0,5%) nem támadja meg a szokványos anyagokat, mint az üveg, porcelán vagy a nemesacél. A pohár dekorálására szolgáló felületeket viszont lúgállósági szempontból előzetesen ellenőrizni kell. 


Termékjellemzők:

Termékváltozatok

Kiválasztott termékválaszték:

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).