Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
India thermo espresso csésze 85 ml

India thermo espresso csésze 85 ml

  1. Főoldal
  2. Thermo poharak, bögrék
  3. Poharak
  4. Konyhafelszerelés

A Thermic-kollekció darabjai bórszilikát üvegből kézzel készített duplafalú poharak, melyek mikrohullámú sütőben használhatók. Kialakításuknak köszönhetően a poharak a hűtött folyadékot és a forró italokat is hosszabb ideig megtartják a kívánt hőmérsékleten, míg a dupla fal hőszigetelő levegőréteget hoz létre, ezáltal pedig megelőzhető a páralecsapódás a külső felületen. Első ránézésre ez a gyönyörű kollekció talán törékenynek tűnik, de a meglepően könnyű súllyal erősített és tartós szerkezet párosul. Mosogatógépben mosható. A thermo poharakat a Luigi Bormioli olasz üveggyár készíti. Csomagolási egység: 2db/doboz.

Termékjellemzők:

  • Űrtartalom: 0,85 liter
  • Átmérő: 6,4 cm Ø
  • Magasság: 67 mm
In stock Thermo poharak, bögrék > Poharak > Konyhafelszerelés

Nettó ár: 2 415,- HUF

Bruttó ár: 3 067,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).