Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
KONTAKT 155/K Green Line | Száraz hűtésű, kétkörös sörcsapoló beépített légkompresszorral

KONTAKT 155/K Green Line | Száraz hűtésű, kétkörös sörcsapoló beépített légkompresszorral

Száraz hűtési rendszerű kétkaros, beépített kompresszoros asztali sörcsapoló, rozsdamentes anyagból készült, 7 fokozatú hőfokszabályozóval és csepptálcával szerelve kapható.

Bekapcsolást követően már 5-10 percen belül hideg sört lehet vele csapolni. Az asztali sörcsapoló hűtőkapacitása 120-160 liter/óra, így akár 360 (!) korsó sör csapolására alkalmas. Kapacitása révén a Kontakt 155/K Green Line kétkörös sörcsapoló nagyobb rendezvények, éttermek, bárok és vendéglátóhelyek tökéletes csapolója.

A Kontakt 155/k készülék a gyártó Green Line, környezetbarát családjába tartozik, a hűtőborda újrahasznosítható anyagokból (poliuretán felhasználása nélkül!), környezetbarát hűtőközeggel készült. A pult alatti sörhűtő nemcsak a felhasznált anyagok miatt környezetbarát, hanem mert technológiája révén 20%-kal nagyobb hűtési teljesítményt 20% energiamegtakarítással ér el.

Az asztali sörhűtő légkompresszorral és szűrővel szerelt, mely álandó 2,8-3,2 bar üzemi nyomás alatt tartja a rendszert.

A felhasznált anyagok megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is.

Az asztali sörcsapolóhoz rendelhetők kiegészítők, amelyeket ugyanebben a kategóriában a kiegészítő tartozékok címszó alatt, illetve alkatrészek és szerelési tartozékok, amelyeket pedig az alkatrészek kategóriában talál meg.


Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 265 x 420 x 495 mm
  • Teljesítmény: 120-160 l/h
  • Súly: 42 kg
  • Sörspirálok száma: 2 db
  • Sörspirálok hossza: 26/26 m
  • Kompresszor kapacitás: 3/4 Hp
  • Hűtőközeg: R290
In stock Asztali sörcsapolók > Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok

Nettó ár: 539 199,- HUF

Bruttó ár: 684 783,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).