-->
Járható hűtőkamra Járható hűtőkamra

Tudja, hogy miért választja egyre több kiskereskedelmi üzlet, élelmiszerlánc, benzinkút vagy dohánybolt a hűtött- és fagyasztott termékei szakszerű tárolására és bemutatására a vevőtéri hűtő- és mélyhűtőkamrákat? Vajon miért preferálják ezt a megoldást az üvegajtós hűtővitrinekkel szemben, ha kettő vagy annál több hűtő elhelyezésére lenne szükség?

Olvassa el érveinket, gondolja át és vitassa meg velünk üzletének hűtéstechnikai igényét, hogy Ön is élvezhesse az egyedi vevőtéri hűtő- és mélyhűtőkamráink nyújtotta korszerűsítés előnyeit!

Mivel nyújtanak többet a vevőtérben elhelyezett üvegajtós hűtő- és mélyhűtőkamrák?

Energiahatékonyság, gyors megtérülés

Az eladótéri hűtőkamra építése alacsonyabb beruházási költségekkel jár, mint több hűtőszekrény vagy egy faliregál sor megvásárlása. A hűtőkamrák energiahatékonysága miatt a megtérülés is gyorsabb. A nyitott faliregálokhoz képest egy hűtőkamra minimum 50-60% energiamegtakarítást eredményez. Ha a hűtőkamra külön álló hűtővitrinek helyett kerül beépítésre, akár már két készülék kiváltása is energiahatékonyabb üzemeltetést biztosít.

Az energiaköltségek csökkentése több tényezőnek köszönhető. A különálló készülékekkel szemben egy hűtőkamra mindössze egy hatékony aggregáttal üzemel, ami önmagában kevesebb energiát igényel. Hűtőkamráink oldalfalai kétkomponensű PUR/PIR hab szendvicspanelből készülnek, ami egy speciálisan rétegzett, kiváló szigetelési hatékonyságú, egyedi méretre vágott panelszerkezetet jelent. Ezt minőségi, hőszigetelt üvegajtók és elsőrangú tömítések egészítik ki, így biztosítva a kamra egységesen hatékony szigetelését.

A magas fokú automatizálás, a digitális hőmérséklet kijelző, a LED világítás, és egyéb intelligens megoldások további energiamegtakarítást eredményeznek. Extra megtakarítási lehetőség, hogy hűtőkamra telepítésekor hőcserélő beépítése is lehetséges, így az elvont hő más helyiségek fűtésére, vagy használati meleg víz előállítására is hasznosítható.


Egyedi méret, maximális helykihasználás

Egyedi méret, maximális helykihasználás

Hűtőkamráinkat minden esetben a megrendelő egyedi igényeihez és az adott helyiség méreteihez igazodva, egyedileg alakítjuk ki. Így maximálisan kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet, és a polcok elrendezése, méretezése is tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz.


Nincs vevőtérbe termelt hőmennyiség és aggregátzaj

Nincs vevőtérbe termelt hőmennyiség és aggregátzaj

A hűtőkamra hűtését biztosító aggregátot a kamrától elkülönülve, külön helységbe, vagy az épületen kívül a tetőre vagy oldalfalra helyezzük el. Ennek köszönhetően megszűnik a vevőtérben az extra zaj és hőleadás, a vásárlók és az eladók is optimálisabb környezetben tartózkodhatnak.


Hosszú élettartam, ideális szerelhetőség

Hosszú élettartam, ideális szerelhetőség

A gépészet számára a szabadtéri elhelyezés ideális környezetet jelent, mert így jól szellőző helyen dolgozik, nincs „csúcsra járatás”, amely segíti a hosszú, biztonságos élettartamot. A vevőtértől való elkülönülés egyúttal könnyű hozzáférést biztosít karbantartóinknak, akik a vásárlók zavarása nélkül végezhetik munkájukat.


Speciális polcrendszer

Speciális polcrendszer

A vevőtéri, üvegajtós, hűtő- és mélyhűtőkamrák speciális polcrendszerei egyedi igény szerint alakíthatók. Jól kontrollálható bennük a termékek adagolása, így nem keletkezik lejárt szavatosságú termék. A hasonló méretű álló hűtőkhöz képest nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek.


Esztétikum

Esztétikum

Az egymás mellé helyezett, különböző méretű, formájú, és típusú ital-, és élelmiszerhűtő helyett egy egységes megjelenésű, homogén kialakítású, hűtött (és akár fagyasztott) árubemutató felület kerül az üzletbe, amely a termékekre irányítja a figyelmet, igény szerint egyedi grafikával látható el.


Milyen termékeket tehet az üvegajtós hűtőkamrába?

Járható hűtőkamra Járható hűtőkamra

A hűtőkamrán belül egységes a hőmérséklet, így az azonos hűtést igénylő termékek egy kamrán belül elhelyezhetőek. Az azonos hűtési igényű, de eltérő típusú termékek -például alkoholos italok és tejtermékek- elválasztása belső elválasztókkal megoldott, nem szükséges külön kamra kialakítása.

Az eltérő hőmérséklet igény miatt a fagyasztott termékeknek külön mélyhűtőkamra kialakítása szükséges, de ezek a hűtött kamrával közvetlenül egymás mellé helyezhetők, a tervezés és a megvalósítás során azonos megjelenésűvé válnak.

Hogyan lehet a hűtőkamrában lévő termékeket utántölteni?

A vevőtéri, üvegajtós, hűtő- és mélyhűtőkamrákat általában elölről, a hűtőajtóból lehet feltölteni. A leesésgátlóval ellátott speciális polcrendszer segít az optimális árufeltöltésben és a termékek esztétikus kihelyezésében.

Ha a helyiség mérete megengedi, akár üvegajtós, járható hűtőkamra telepítése is megoldható, amelyek hátulról is tölthetőek a vásárlók zavarása nélkül.

Miért érdemes a TC-t választani?

Környezettudatos szemlélet

Esztétikum

Termékeink anyagkiválasztásánál szempont, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, ezért az általunk használt anyagok újrahasznosíthatóak, az alkalmazott technológia pedig a legkisebb károsanyagkibocsátással és legjobb energiahatékonysággal párosul.


Minden egy kézben összpontosul

Minden egy kézben összpontosul

Mi intézzük a felmérést és a tervezést, a gyártást, a kivitelezést, majd a karbantartó szervizt is, így garantálva, hogy rövid átfutási idővel megbízható, energiatakarékos hűtőkamrához jusson.


Részletesebben is érdeklik a vevőtéri, üvegajtós hűtő- vagy mélyhűtő kamrák? Megfontolná, hogy érdemes-e az Ön üzletébe is beépíteni? Ne habozzon, vegye fel velünk még ma a kapcsolatot! Hűtőkamrákra specializálódott szakértőink várják megkeresését!

Igény esetén akár ilyen szigetkamra megvalósításában is segítünk.

Minden egy kézben összpontosul

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).