Válogasson most akciós jéggép és szódagép termékeinkből 20% kedvezménnyel június 30-ig!

Pezseg a nyár, izzik az aszfalt, mindenki egy kis hűsítésre vágyik. Limonádé, üdítő, koktél, mindegy, csak jéghideg legyen? Fogy a jég számolatlanul, folyik a szénsavas víz minden mennyiségben? Szeretné egyszerűsíteni, gyorsítani és gazdaságosabbá tenni az italkészítést? Akkor próbálja ki professzionális jégkészítő gépeinket és szódagépeinket! Mindkét termékkategóriában többféle, különböző kapacitású gépet kínálunk, hogy biztosan megtalálja az Ön igényének leginkább megfelelő berendezést.

Szódagépeink nem csak a nyári hőség ellen nyújtanak frissítést, hanem a műanyag palackok kezelésétől is megóvják Önt. Beruházásukkal nagyban hozzájárul környezetünk megóvásához, jelentős tároló kapacitást szabadíthat fel raktárában, illetve nem utolsó sorban elkerülheti a műanyag palackok kötelező visszaváltásával járó költségeket is.

Felkeltettük érdeklődését? Akkor nézze meg termékeinket és válasszon most az akcióban szereplő termékeinkből 20% kedvezménnyel június 30-ig!

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik terméket válassza, forduljon szakértő kollégáinkhoz, vagy ha utána olvasna, hogy milyen jéggép típusok vannak, olvassa el összeállításunkat!

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).