-->

Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Gyártás

Hűminőstőkamrák gyártása

Ahogy egyik ügyfelünk fogalmazott:

"A TC Hungary a hazai ipar állócsillaga."

1986 óta gyártunk és forgalmazunk kiváló minőségű professzionális hűtőberendezéseket. A hazai gyártásnak köszönhetően egyrészt rendkívüli rugalmassággal tudjuk kielégíteni az egyedi igényeket, másrészt termékeink ár-érték aránya verhetetlen. A tervezéstől az alapanyag kiválasztáson keresztül az összeszerelésig minden lépésnél vevőink elégedettségét tartjuk szem előtt, így berendezéseink a legmagasabb minőségi szintet képviselik – elérhető áron.

Gyártási tevékenységünkről bővebben itt olvashat.

Kereskedelem

Csemegepult kereskedelem

Bár rendkívül büszkék vagyunk saját, hazai gyártású termékeinkre, széles ügyfélkörünk még szélesebb igényeinek kielégítése érdekében a világ legjobb ár-érték arányú berendezésivel bővítettünk termékskálánkat. Közel 3000 féle professzionális vendéglátóipari és kereskedelmi terméket forgalmazunk. Áruházláncoktól a kis boltokig, kocsmáktól a szállodákig rendelkezünk elégedett ügyfelekkel, referenciákkal.

A professzionális hűtőgépek, hűtőkamrák és nagykonyhai berendezések akár hitelre is megvásárolhatók. Ilyen pénzügyi lehetőséget kizárólag a Thermotechnika kínál.

A hitellehetőségekről bővebben itt olvashat.


HŰTÉSTECHNIKA

Cégünk legrégebbi üzletága, 25 éves múltra tekint vissza. Saját gyártású és import berendezés-kínálatunk Magyarországon egyike a legnagyobbaknak. Kínálatunkban éttermek, bárok, boltok, büfék felszereléséhez szinte minden berendezés és hűtő alkatrész egy helyen megtalálható. A berendezések a HACCP, illetve az ISO minőségbiztosítási rendszer irányelvei szerint készülnek.

Nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink, Budapesten és vidéki kirendeltségeinken is, bármilyen kérdésben szívesen állnak rendelkezésre. Budapesti bemutatótermünkben összes termékünk megtekinthető. Országos szervizhálózatunkon keresztül pedig biztosítjuk a garanciális és garanciaidőn túli szervizfeladatokat is.

Konyhatechnika

Küldetésünknek tekintjük, hogy kihasználva a gyártás, kereskedelem és szerviz egységét, a vendéglátóipari területeken felmerülő konyha- és hűtéstechnikai eszközbeszerzési igényekre ideális és teljes körű megoldásokat kínáljunk: tanácsadás – tervezés – kivitelezés – szerviz

A kis büfétől egy nagy szálloda konyhájának teljes kialakításáig bármilyen kérést teljesíteni tudunk partnereink igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Termékeink döntő többsége közvetlen importból származik, melyek budapesti bemutatótermünkben megtekinthetők. Országos szervizhálózatunkon keresztül biztosítjuk a garanciális és garanciaidőn túli szervizfeladatokat.

Alkatrészek

Több mint tíz éves múltra visszatekintő alkatrészboltunk készségesen áll vevőink rendelkezésére. A hűtőalkatrész webáruházunkban forgalmazott gépek és berendezések alkatrészei folyamatos ellátással vásárolhatók meg budapesti bemutatótermünkben.

A beérkező igények lehető legrövidebb időn belül való teljesítésének érdekében a személyes kiszolgálás mellett postai úton és csomagküldő szolgálat által is eljuttatjuk az igényelt termékeket a megrendelőhöz.

Logisztika

Hűtött faliregál logisztika

Ha gond a raktározás vagy a szállítás, cégünk logisztikai szolgáltatása biztosan hatékony megoldást nyújt. Egy központi (budapesti) és hat regionális raktárunk korszerű logisztikai eszközöket és védett tárolási lehetőséget kínál. Szükség esetén saját teherautó flottánk gondoskodik a termékek gyors és olcsó kiszállításáról. Korszerű fuvarszervezéssel garantáljuk a hatékonyságot. Kérjen ajánlatot és nem fog csalódni.

Logisztikai szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.

Szerviz

Feliregál szerviz

A TC cégcsoport szervize működteti Magyarország legnagyobb és legsűrűbb szervizhálózatát. Segítőkész ügyfélszolgálat, tapasztalt munkatársak és barátságos árak garantálják partnereink elégedettségét. Saját alkatrész készlettel rendelkezünk, így a hibaelhárítás minden esetben gyors és hatékony. Ismerje meg szolgáltatásainkat és minőségbiztosítási rendszerünket.

Bővebb információ szerviz tevékenységünkről.

A Thermotechnika - Crown Cool Kft. minőség- és környezetpolitikája

Nagy hangsúlyt fektetünk működésünk folyamatos fejlesztésére, hogy -környezetünk megóvása mellett- ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ezen törekvésünk tanúsításaként rendszeresen megújítjuk ISO 9001 minőség-, és ISO 14001 környezetirányítási integrált irányításirendszerünket. Ismerje meg Ön is minőség és környezetpolitikánkat, valamint sikeres -TÜV Rheinland InterCert által vezetett audit eredményeként kapott tanúsítványainkat!

TC Hungary

Magyarország

Magyarországi cégcsoport

THERMOTECHNIKA-CROWN COOL KFT.

Székhely

H-2800 Tatabánya, Csarnok u. 17.
Postacím: 1475 Budapest, Pf.: 139.
Tel.:(+36-34) 324-868
Fax: (+36-34) 324-075
thermotechnika@tchungary.com
www.tchungary.com

TC Bohemia

Csehország

Thermotechnika Bohemia s.r.o.

Komenského 951, Újezd u Brna
Czech Republic
Tel.: (+420) 544 224 326,
(+420) 544 229 478
obchod@tcbohemia.com
www.tcbohemia.com

TC Romania

Románia

Crown Cool SRL

Toplita St. 155
Miercurea Ciuc, Harghita
Tel.: (+40) 366 101 550
Fax: (+40) 366 101 551
service@tcromania.com
www.tcromania.com

TC Slovakia

Szlovákia

Thermotechnika Crown Cool, s.r.o

941 31 Dvory nad Žitavou, Krajná 2620
Tel.: +421 911 277 482
+421 917 760 743
info@tcslovakia.com
www.tcslovakia.com

Ditl Metal spol s.r.o.

941 31 Dvory nad Zitavou 2159
Tel.: (+421) 356 485 274
Fax: (+421) 356 446 511
ditl_planning@stonline.sk

TC Serbia

Szerbia

Crown Cool d.o.o.

23325 Padej
Miloša Obilića 1a (Serbia)
Tel.: (+381) 63 1030 073
Fax: (+381) 63 1090 050
info@tcserbia.com
www.tcserbia.com

TC Croatia

Horvátország

Crown Cool d.o.o.

Kralja Petra Svačića 130,
31 300 Beli Manastir
Tel.: (+385) 31 700 690
Fax: (+385) 31 704 044
tc@tccroatia.hr
www.tccroatia.hr


 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).