Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Általános Szerződési Feltételek

Vendéglátó berendezések vásárlása

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1.1 Az alább részletezett Általános Szerződési / Vásárlási Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) kizárólag egyrészről: a Szolgáltatóra a Thermotechnika-Crown Cool Kft.-n  (továbbiakban: Szolgáltató/Eladó) keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő honlap használóira, ajánlatkérőkre, megrendelőkre vonatkozik (továbbiakban: Vevő).

1.2 A Thermotechnika-Crown Cool Kft. szolgáltatásainak jelentős része − regisztráció nélkül − minden felhasználó számára elérhető, azonban némely szolgáltatás regisztrációhoz / belépéshez kötött, melyre az ÁSZF-ben rögzítetteknek megfelelően bárki jogosult.

1.3 A honlapon közzétett információk nem minősülnek ajánlatnak. A Szolgáltató rögzíti, hogy a honlapon keresztül érkező üzenet/megrendelés nem tekinthető sem aláírt, írásbeli szerződésnek, sem pedig a Vevő által a Szolgáltatónak tett vételi ajánlat elfogadásának. A megrendelés leadását követően a szerződés megkötéséig szabadon és következmény nélkül mindkét fél részéről módosítható / lemondható, melyre telefonon, vagy e-mailben (info@tchungary.com) van lehetőség.

1.4 Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt közölt ÁSZF feltételeit feltétel nélkül elfogadja, illetve a honlap használatakor beleegyezik és elfogadja az itt felsorolt általános feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.

1.5 A Szolgáltató az egyes termékek vonatkozásában fenntartja az árváltozás jogát, továbbá nyilatkozik, hogy a honlapon és a hírlevelekben feltüntetett árak a termékek ajánlati ára, és csak tájékoztató jellegűek. Az árak nem tartalmazzák a szállítási, beüzemelési és egyéb esetleges költségeket, amelyek akkor válnak véglegessé, ha azt a megrendelés után az Eladó visszaigazolja. Az emberi mulasztásokból adódó hibás adatokért felelősséget nem vállalunk, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

1.6 Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az árukészlet aktuális állapotától függően, a beérkező megrendelést − ha az valamilyen oknál fogva nem teljesíthető −, visszautasítsa.

1.7 Szolgáltatónak jogában áll az Általános Szerződési Feltételeket bármikor módosítani, így kérjük, minden vásárlás előtt tájékozódjon az ÁSZF feltételeiről. Az esetleges módosítások a honlapon való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon keresztül leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő ÁSZF érvényes.

1.8 A szerződés nyelve magyar.

2. Cégadatok

2.1 A szolgáltató  adatai:
A szolgáltató neve: THERMOTECHNIKA-CROWN COOL Hűtéstechnika Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A szolgáltató székhelye: 2800 Tatabánya, Csarnok u. 17.
Cégjegyzékszáma: 11 09 006790
Adószáma: 12123067211

3. Akciós termékek

Akciós termékek esetén az ár a készlet erejéig vagy az akció lejáratáig érvényes. Az Eladó jogosult az érvényesség határidejének megváltoztatására.

4. Szállítás

Amennyiben a Vevő igényli, és megrendeli, a szállítást a Vevő által megadott címre az Eladó leszállíttatja. A szállítási költség a Vevőt terheli, amelynek költségét a rendelés visszaigazolása tartalmazza. Akciós ingyenes házhozszállítás esetén a Vevőt szállítási költség nem terheli. Amennyiben egyéni megállapodás történik, az a visszaigazolásban rögzítésre kerül. A rendelési visszaigazolásban megadott szállítási határidők az irányadóak, de az Eladó a változtatás jogát fenntartja. Az áru átvételének pillanatától a Vevő felel az áru épségéért. Az ingyenes házhozszállításról és egyéb akciókról honlapunkon értesülhet.

Az árut a Vevő, vagy annak megbízottja általi átvételkor mennyiség és minőség szerint fel kell mérni, és az esetleges kifogásokról a helyszínen jegyzőkönyvet kell felvenni, illetve a szállítólevélen azokat feltüntetni. Amennyiben a Vevő az itt leírtak szerint nem jelzi kifogását, a teljesítés elfogadottnak minősül. Átvételt követően csak a rejtett (átvételkor nem észrevehető, pl. gyártási hiba) hibákból eredő kifogás terjeszthető elő. Szavatossági igényét a Vevő kizárólag írásban, a számla és a szállítólevél csatolásával együtt jelentheti be, a hiba pontos leírásával és az azt igazoló fotókkal, írásban, a számla és a szállítólevél csatolásával együtt jelentheti be, a hiba pontos leírásával és az azt igazoló fotókkal.

4. Fizetés

A Szolgáltató által visszaigazolt megrendelés esetén az Eladó jogosult az áru teljes ellenértékét előre kérni, vagy az árut utánvéttel kiszállítani. Az Eladó a leszállítás után a magyar törvényeknek megfelelően számlát állít ki.

A Vevő által a honlapon keresztül leadott megrendelés nem minősül a Szolgáltató által elfogadott megrendelésnek, ez kizárólag a Vevő által tett ajánlatkérésnek minősül.  Kizárólag a Szolgáltató által visszaigazolt Megrendelés tekinthető elfogadott megrendelésnek.
A vásárlással kapcsolatos jogi kérdésekben kizárólag magyar bíróságokhoz lehet fordulni

5. Határidők

A honlapon elküldött rendelést 30 napig őrizzük meg, a rendelésre küldött visszaigazolás határidejét az Eladó határozza meg.

6. Rendelési tudnivalók

A megrendeléshez regisztráció szükséges, a megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és 3. fél számára nem adjuk tovább.  A Vevő a megrendelés visszaigazolása után írásban véglegesíti megrendelését.

7. Hírlevél

Amennyiben a Vevő regisztrációkor igényli, aktuális akcióinkról, híreinkről elektronikus levélben tájékoztatjuk, amelyet bármikor vissza lehet mondani.

8. A vásárlás folyamata

A regisztráció elvégzése után a Vevő a honlapon kiválasztja a kívánt termékeket, virtuális kosárba rakja, és a kosárra kattintva módosíthatja, törölheti, bővítheti és véglegesítheti megrendelését. Elküldés után a rendelés megérkezéséről a Vevő és az Eladó is értesítést kap elektronikus levélben.
A megrendelés beérkezésétől számított - munkanapokon 24 órán belül, munkaszüneti napok esetén a rákövetkező első munkanapon, az Eladó a megrendelést e-mailben, írásban visszaigazolja. Ettől a pillanattól kezdve minősül a Vevő által elfogadott megrendelés az Eladó részéről is elfogadott megrendelésnek. A visszaigazolás 72 óráig érvényes.

A vevő köteles rendelési szándékát a visszaigazolás alapján írásban, e-mailen vagy faxon 72 órán belül megerősíteni, ellenkező esetben a rendelés érvényét vesztheti. A Vevő által már visszaigazolt megrendelés 72 órán belül lemondható.

9. Szerzői jogok

Weboldalunk teljes egésze szerzői jogok védelme alá esik, a szövegeket és képeket kereskedelmi célra felhasználni csak a honlap tulajdonosának engedélyével lehet.

10. Feltételek elfogadása regisztrációkor

Az oldalon való regisztrációjával a Vevő a fentieket elfogadja.

 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).